Напівгустий картопляний суп з грибами, зеленню та чорними сухариками
Від творця "Сідайте за стіл!" та "Я кому сказала - ідіть їсти!!"
Супець картопляний
Інгрідієнти:
- картопля (логічно)
- цибуля
- морква
- печериці
- сіль і спеції (я взяла "До шашлику" та "До картоплі")
- зелень (у мене - зелена цибуля та кріп)
- сухарики з українського хліба
Картоплю порізати маленькими кубиками, цибулю - дрібно, моркву - як вдасться.
Кинути до води, що кипить, усю картоплю та частину цибулі.
Посолити. Додати спеції. Варити, помішуючи час від часу.
Ретельно помити печериці, за необхідності - почистити. Порізати на шматочки.
Коли картопля буде готова, вийняти більшу її частину на тарілку та розім'яти. Вкинути знову до каструлі.
Додати туди ж печериці.
На розігріту сковороду налити трохи олії, додати моркву і потримати пару хвилин на МАЛЕНЬКОМУ вогні. Потім додати залишки цибулі, посмажити ще пару хвилин, зрештою - вкинути все в суп.
Сервірувати на тарілці зеленню та сухариками.
До речі. Густина супу залежить від кількості картоплі.
А от моркву - не перекладіть. Забагато моркви надасть супові солодкий присмак.
Коментарі
Дописати коментар